TopShelf opent haar deuren aan de Grote Markt.

topshelf-opening-3951topshelf-opening-3952Vandaag opende wethouder Joost van Keulen (VVD) samen met de store manager de deuren van het nieuwe filiaal van TopShelf aan de Grote Markt (het oude V&D-pand). 

Applaus
De openingshandeling bestond uit het laten zakken van een reclamedoek-doek. waarna de deuren werden geopend. Medewerkers van het warenhuis verwelkomden de klanten die buiten stonden te wachten met een luid en warm applaus.

V&D
De eerste indruk doet het oude V&D gevoel herleven. De inrichting is iets luxer. De vierde verdieping – waar weer een La Place zal worden gevestigd – is nog afgesloten. Het warenhuis heeft een assortiment van meer dan 80.000 verschillende artikelen op het gebied van onder andere van wonen, kantoor- en schoolartikelen, tassen en schoenen, dames- en herenmode, kinderkleding, make-up en sport. Voor kinderen is er een ballenbak en een speelhoek. Binnenkort kan je even bijkomen van het winkelen in het nog in te richten La Place restaurant op de vierde etage van het gebouw. La Place werd overgenomen door Jumbo supermarkten.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *