Twee aanhoudingen na inval horecagelegenheid

DSC03841(2)De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen (21 en 29 jaar oud) uit de stad Groningen aangehouden na een inval in een horecagelegenheid aan het Schuitendiep.

In het kader van een onderzoek op het gebied van verdovende middelen en de Wet Wapens en Munitie werden voor deze inval ongeveer veertig agenten ingezet. Direct na de inval werd de gelegenheid omgeven door schermen.

Dit om de privacy van de bezoekers zo veel mogelijk te beschermen. Alle bezoekers (17) van de horecagelegenheid werden gefouilleerd en daarbij werd ook een speciale drugshond ingezet. Het meerderdeel van de aanwezigen mocht al snel het pand verlaten. Een 21-jarige man uit de stad Groningen werd aangehouden voor harddrugs bezit. De politie hield ook een 29-jarige uit de stad Groningen aan. Deze man heeft nog een straf openstaan. In de gelegenheid werd ook een jas met daarin een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Hiervoor kon nog niemand worden aangehouden. Nadat iedereen de horecagelegenheid had verlaten, werd het volledige pand doorzocht. Tijdens deze zoeking werden geen bijzonderheden aangetroffen. Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau en zij werden ingesloten.

Foto’s: Raymond Bos

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *