Twee dealers A-kwartier aangehouden

A-kwartier-1457De politie doet voortdurend onderzoek in het A-kwartier in Groningen om de drugsoverlast in deze wijk te bestrijden. Vorige week heeft dit geleid tot de aanhouding van twee verdachten. Het gaat om mannen uit Groningen van 44 en 33 jaar. De beide heren zijn inmiddels door de rechter commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld. 

Uit het onderzoek was naar voren gekomen dat de beide heren veelvuldig in het A-kwartier aanwezig waren. Lopende het onderzoek werd steeds meer bewijs verzameld dat ze ook daadwerkelijk dealden in verdovende middelen. Dit leidde uiteindelijk tot hun aanhouding. In de woning van de ene verdachte werden 64 bolletjes harddrugs en een geldbedrag aangetroffen. Bij de andere verdachte werd ook geld en een hoeveelheid sieraden aangetroffen. Deze goederen zijn allemaal in beslag genomen voor nader onderzoek.

Politiepost A-Kwartier-0811Behalve de twee dealers zijn ook nog vier gebruikers aangehouden. Van hen is een verklaring opgenomen. Het onderzoek in het A-kwartier wordt voortgezet.

 

Bron: Politie Groningen
Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *