Twee doden door misdrijven

politieauto-1Op vrijdag 18 januari rond het middaguur werd het levenloze lichaam van een 66-jarige vrouw aangetroffen in haar woning aan de Oliemuldersweg in Groningen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 37-jarige verdachte uit Groningen aangehouden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij de dood van Groningse. Omdat de politie het vermoeden had dat de vrouw door een misdrijf om het leven was gekomen werd er zondag sectie verricht op het stoffelijk overschot. Daaruit bleek dat de vrouw inderdaad door een misdrijf om het leven is gekomen. Het politieonderzoek is nog in volle gang.

Brand
Het stoffelijk overschot, dat eerder tijdens een brand op vrijdagavond aangetroffen werd in de woning aan Waldeck-Pyrmontstraat in Groningen, is na onderzoek gebleken dat het om een misdrijf gaat.

Tevens is vast komen te staan dat het slachtoffer de 71-jarige bewoner van het pand is. De politie heeft de afgelopen dagen uitgebreid onderzoek verricht in de woning. Naar het nu lijkt wordt dit vandaag afgerond.

Bron: Politie Groningen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *