V&D misschien weer (even) open

Koopjesjagers opgelet
V&D Groningen-3050
De curatoren van de failliete warenhuisketen V&D overwegen om een aantal winkels tijdelijk te heropenen voor de verkoop van de laatste winkelrestanten. Dat meldt RTL Z.

Verkoop restvoorraden
Volgens de woordvoerder van de curatoren overwegen zij om een aantal winkels nog even te openen om de restvoorraden te verkopen. “Dat is een van de scenario’s.”

V&D Groningen-3355“Op dit moment worden de voorraden die juridisch nog het eigendom zijn van leveranciers, teruggeleverd. De overgebleven voorraad zal voor een deel naar grote opkopers gaan. Dat zijn partijen die bijvoorbeeld alle overhemden overnemen. De restvoorraden kunnen in een allerlaatste uitverkoop in de winkels worden verkocht. Daarover wordt nu gesproken met de pandeigenaren.”

Niet alle winkels
De woordvoerder kan nog niet zeggen welke van de 62 warenhuizen in dat geval tijdelijk hun deuren zullen openen. “Het kan handiger zijn om de restvoorraden van alle vestigingen samen te brengen in een aantal winkels, zodat we niet overal personeel hoeven in te huren.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar V&D misschien weer (even) open

  1. Van Dijk schreef:

    Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
    https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

    We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere foto’s van het afscheid van het personeel, persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *