Verbindingslus Ring Noord naar Ring Oost afgesloten tot donderdag 16 juli

naamloos-De verbindingslus van Ring Noord naar Ring Oost gaat donderdag 16 juli omstreeks 06.00 uur weer open voor verkeer. Verkeer dat de stad uitgaat vanuit Ring Noord/Noordzeebrug richting Kardinge/Hoogezand, kan tot deze datum dan niet de gebruikelijke lus/afslag te nemen richting Ring Oost.

De omleidingsroute gaat via Noorderhoogebrug. Verkeer dat via de Noordelijke Ring de stad verlaat met bestemming Ring Oost/Beijum/Kardinge/Lewenborg dient meteen na de Noordzeebrug de afslag naar beneden te nemen en via de Groningerweg (Langs Witte Lam) naar de nieuwe opritten richting Ring Oost te rijden.

Mis je deze afslag, dan rijdt men via de Eemshavenweg rechtdoor en wordt dan (terug) omgeleid via de aansluiting Eemshavenweg/ Zuidwolde.

De werkzaamheden zijn hier sinds 12 juni aan de gang en maken deel uit van de totale reconstructie bij Beijum Noord/Groningerweg. Het werk loopt voorspoedig, maar de eerder aangekondigde opening van 13 juli gaat net niet gehaald worden. Na het weekend van 12 juli wordt er nog geasfalteerd.

Foto: Jan Berends/RingGroningen.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *