Verkeershinder door operatie Julianaplein

Drie maanden lang ernstige verkeershinder

Groningen krijgt een nieuw Julianaplein. Daarvoor gaat het huidige knooppunt op de schop en komt er eerst een tijdelijke kruising. Tussen 11 februari en 9 mei worden verschillende rijrichtingen afgesloten.

De afsluitingen hebben grote gevolgen voor de hele stad Groningen. Er wordt een ernstige verkeershinder op de omleidingsroutes, maar ook op veel andere wegen in en rond de stad verwacht. Dit kan direct gevolgen hebben voor bedrijven. Daarom is ons advies om Operatie Julianaplein in uw organisatie te agenderen en te bespreken wat u met urgentie anders gaat doen om uw locatie bereikbaar te houden.

De boel loopt gegarandeerd vast
Om het verkeer door te laten stromen is het nodig dat er, tussen februari en mei, elke dag 80.000 minder auto’s op het wegennetwerk in en rond Groningen rijden. Lukt dit niet, dan loopt de boel gegarandeerd vast. Onze dringende oproep aan allen: pas, in de periode van februari tot en met mei, je reisgedrag aan. Werk thuis, als dat kan. Pak de fiets of het OV. Als je echt met de auto moet, reis dan via een P+R of buiten de spits.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *