Veul hail en zeegn in ’t nije joar | Gelukkig nieuw jaar


De redactie van JouwStad wenst iedereen een voorspoedig en gezond 2016.

Geen grote calamiteiten bij jaarwisseling

Op de Papengang in de stad Groningen werd een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor zakkenrollerij. Hij had van zes stappers de mobiele telefoon gestolen. Portiers van een café in de binnenstad betrapten de man. Ze hielden de 24-jarige aan en droegen hem over aan agenten.


Feiko portret-4681

Feiko van der Veen
We kijken terug op een goed 2015 al blijft het besef dat je je elke dag gelukkig mag prijzen dat de vervelende ziekte niet is teruggekeerd. Reden te meer om te beseffen dat het leven nu is en niet toen en straks. Er zelf wat van maken, delen, liefhebben en genieten van de kleine dingen. We hopen dat liefde en zorg voor elkaar gewoon vanzelfsprekend mag zijn en dat zij die afhankelijk van ons zijn niet langer belast worden de bezuinigingsdrift van de politiek en dat de beelden van mensen die op drift zijn geraakt door oorlogsgeweld snel tot het verleden behoren door hen te helpen in plaats van hekken te plaatsen. De verrassende bezoekersaantallen zijn voor ons reden te méér om door te gaan op de ingeslagen weg. Wij wensen u allen een gezond en liefdevol 2016 toe.

Siebrand-0210Siebrand Wiegman
Ik ben niet een man met een gouden griffel, ik maak liever mooie foto’s. Ik ben zeg maar meer van de plaatjes. En z’on plaatje kan soms een compleet verhaal vertellen, meer dan woorden. Dat is wat ik probeer vast te leggen.
2015 was een bewogen jaar, zeker de bodem van onze mooie stad en provincie die voortdurend in beweging was door tal van aardbevingen als gevolg van de gaswinning. Dat leverde mooie plaatjes op van politici en protest groepen.
De nieuws items zoals de aanslagen in Parijs leverden ook indrukwekkende lokale nieuwsfoto’s op. De huldiging van FC Groningen in het stadspark leverden ook mooie sfeerplaatjes op.
Ik ben dit jaar begonnen met het maken van korte nieuwsfilmpjes en ga daar het komende jaar me door. Ik wens de bezoekers van  JouwStad een voorspoedig 2016 toe.

karin portret-Karin Smalbil
Beste lezers, terugblikkend op 2015 kan ik met trots melden dat het lezersaantal alleen maar is toegenomen,  en we vol goede moed doorgaan. We blijven u uiteraard voorzien van het meest actuele nieuws met daarnaast prachtige foto’s. Daarbij neem ik de  rechtbankverslaggeving weer fijn voor mijn rekening, de columns en ander crime gerelateerd nieuws.

Laten we gezond blijven, en een beetje aardig voor elkaar zijn in deze onzekere wereld. Tot ziens in 2016. Een nieuw,  kraakvers jaar staat voor de deur. Ik zou zeggen: neem een oliebol, en toast op gezondheid.
Daarbij wens ik u een vooral veilig 2016 toe.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.