Veul hail en zeegn in ’t nije joar!

Karin Smalbil-3132Karin Smalbil
‘Als rechtbankverslaggever wens ik alle lezers van Jouw Stad een goede afsluiting van 2014, een knallende maar veilige jaarwisseling en een kraakvers en vooral crimineel goed 2015. Blijf gezond! Tot in het nieuw jaar waarin Jouw Stad u uiteraard weer zal voorzien van het laatste nieuws.’

 

Zeupie GroningenDichtbij-0197-3Siebrand Wiegman
OK, 2014 is afgelopen en 2015 staat voor de deur. Ik kan nauwelijks geloven dat een jaar vol met nieuwsfoto’s voorbij is. Ik heb zes maanden lang een heleboel spannende dingen in de Verenigde Staten van Amerika gedaan. Daardoor werden er in de zomer weinig lokale foto’s door mij gepubliceerd. In 2015 wordt dat anders. Jullie kunnen het komende jaar, spannende, pakkende, politieke, royalty en kunstfotografie en korte filmpjes van mij verwachten.
Gelukkig nieuwjaar!

Zeupie GroningenDichtbij-0160Feiko van der Veen
Met enige trots kijken we terug op een goed 2014 waarin we mogen constateren dat het bezoekersaantal behoorlijk is toegenomen. Reden te méér om hiermee door te gaan. We werden getroffen door ziekte. Een spannende periode waarin je de betrekkelijkheid van het leven beseft en je je gelukkig mag prijzen dat je van elke dag nog een feestdag mag maken. Ik wens alle lezers een gezond en gelukkig 2015 toe.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *