Vijftien vrouwen over erotiek

Omslag Overgave schermZe leerden elkaar kennen via sociale media en besloten tezamen te schrijven aan een uniek project voor het goede doel. Vijftien schrijfsters uit het hele land werkten mee aan de bundel Overgave, erotische verhalen voor vrouwen. Opbrengst van deze bundel gaat naar de Stichting Viva la Donna, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de levenskwaliteit van vrouwen met kanker. Komende zondag is de boekpresentatie.

De schrijfsters verzamelen zich onder het pseudoniem Elle van Bohemen. Hun bundel Overgave bevat erotische fantasieën van vrouwen en voor vrouwen. De verhalen zijn zeer divers, steeds erotisch, soms grappig, ontroerend en schaamteloos. Ze prikkelen de fantasie en nemen de lezer mee naar een wereld waar erotiek de hoofdrol speelt. 

Via Twitter en Facebook vonden deze schrijfsters elkaar. Allen zijn actief als schrijfster, sommigen zijn bekend onder een groter publiek, zoals Rita Spijker, Melissa Skaye, Maria Genova en Nynke Laanstra. Ze hebben gemeen dat ze zich met deze verhalen in willen zitten voor het goede doel.

Komende zondag 9 februari wordt Overgave gepresenteerd. Die feestelijke gebeurtenis vindt plaats om half vier in Huis de Beurs, A-Kerhof 4, Groningen. Ook zijn er diverse activiteiten rond het boek in de rest van het land, zie daarvoor het voorlopige overzicht hier.

Foto: Uitgeverij Passage

Dit bericht is geplaatst in Achtergrond, Cultuur, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.