VIP-experience FC Groningen brengt 750 euro op voor Serious Request

FC Groningen EssentDe VIP-experience bij FC Groningen die Essent heeft geveild voor 3FM Serious Request is afgehamerd op 750 euro. Het arrangement dat het energiebedrijf aanbood, bestaat uit een uitgebreide ontvangst van de hoogste bieder samen met een gast bij een thuiswedstrijd naar keuze.

Opbrengst naar 3FM Serious Request
De opbrengst van het VIP-arrangement gaat in z’n geheel naar 3FM Serious Request. De actie van het radiostation had dit jaar als doel kindersterfte door de gevolgen van diarree in Afrika tegen te gaan. Het Glazen Huis, van waaruit de actie traditioneel geleid wordt, stond dit jaar in Leeuwarden. Op Eerste Kerstdag bleek er een recordbedrag van 12.302.747 euro opgehaald te zijn.

Besteed aan betere hygiëne in Afrika
Het Rode Kruis zal dit bedrag besteden aan het verbeteren van de hygiënische omstandigheden waarin Afrikaanse kinderen leven. Ze doet dat via de aanleg van schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Ook acties in Heerenveen en Zwolle
Naast de actie bij FC Groningen veilde Essent ook een VIP-arrangement bij het WK Allround in ijsstadion Thialf in Heerenveen. Ten slotte zamelde ook een groep Zwolse medewerkers van het energiebedrijf geld in voor de actie.

Foto: Scholten/Essent

Dit bericht is geplaatst in FC Groningen, Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *