Vlucht verdachte eindigt in vijver

Politiebureau-1414Een 20-jarige man, woonplaats onbekend, werd woensdagavond na een korte achtervolging op de Adriaan van Ostadestraat aangehouden. 

Omdat het kenteken van de auto waarin de man reed gesignaleerd stond, wilde de politie hem controleren op het Zuiderdiep. Nadat een stopteken werd gegeven besloot de bestuurder niet te stoppen en er vandoor te gaan. Bij het oprijden van de Meindert Hobbemastraat verloor de politie hem uit het oog.

[codepeople-post-map]
Toen zij afsloeg de Adriaan van Ostadestraat in kwam de bestuurder hen met grote snelheid tegemoet. Om een frontale aanrijding te voorkomen stuurde de politieauto richting een naast het trottoir liggende vijver. De verdachte dacht er vermoedelijk net zo over en stuurde eveneens dezelfde kant op. Een aanrijding was het gevolg waarbij de verdachte met zijn auto de vijver in reed. Hij werd aangehouden als verdachte van poging tot doodslag. Tijdens onderzoek bleek hij in het bezit te zijn van een zak met harddrugs en een vouwmes. Deze werden samen met een geldbedrag en zijn auto in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *