Voor vier dagen For The Time Being in de Oosterstraat

Band in winkelpand Oosterstraat-4541De  binnenstad van Groningen is sinds woensdag 15 januari voor vier dagen een nieuwe winkel rijker,  For The Time Being, een tijdelijke Winkel de Musica, die na zaterdag de 18e weer verdwijnt. Er zijn boeken en er is kunst te koop, en vooral veel muziek, live en op plaat. Vanmiddag een optreden van Go Back To The Zoo.

Ter gelegenheid van Eurosonic Noorderslag stallen tal van creatieve ondernemers hun waar uit. Van platenlabels Excelsior Recordings en Top Notch tot Verroest (industrial vintage design) en uitgevers Lebowski en Uitgeverij Passage. En wat te denken van Tender Records, 33/45 Vinyl Records (vinylspeciaalzaak), Crosley platenspelers, De Recessie (vintage kleding en accessoires), ROEG Holt (design tafels), Neaberklok (design speakers), Duits muziekplatform Haldern Pop en kunst van Job, Joris & Marieke. In de kelder zit Vera Art Division met een eigen zeefdrukgalerie en -atelier, waar live gezeefdrukt wordt.

Check de komende week regelmatig fttb14.tumblr.com voor vers nieuws, bevestigde artiesten en speeltijden. En kom vooral buurten aan die Oosterstraat, de deur staat van 12 tot 22u open.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *