Wildplasser bedreigt agenten

nachtleven-1442De politie heeft dinsdagavond in de Brugstraat in Groningen een 26-jarige man uit Groningen aangehouden voor bedreiging.

De Stadjer werd betrapt terwijl hij op straat aan het wildplassen was. De man kon zich op geen enkele manier legitimeren. Toen hij mee moest naar het politiebureau verzette hij zich hier tegen. De agenten wisten hem met passend geweld te overmeesteren en in de boeien te slaan. In de auto bedreigde de 26-jarige de agenten met bepaalde bewoordingen. De man werd in een cel ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord over de bedreiging. De agenten hebben aangifte gedaan. Ook krijgt de man een bekeuring voor het wildplassen.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”brugstraat 24 groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *