Zaterdag Groningse nieuwbouwdag

15-04-14 Bijlage 3parkwoningen in Berlage-Hof - start verkoop tijdens Groningse NieuwbouwdagDe markt voor nieuwbouwwoningen trekt aan. Dat merken ook makelaars en projectontwikkelaars die actief zijn in de stad Groningen en omgeving. Het gestegen consumentenvertrouwen en de lage hypotheekrente zijn de belangrijkste oorzaken.

De Groningse Nieuwbouwdag van zaterdag 18 april lijkt daarom op een gunstig moment te komen. Het evenement is een vervolg op geslaagde nieuwbouwdagen afgelopen februari en september. De Groningse Nieuwbouwdag is een initiatief van Groningen Woont, een samenwerkingsverband van de gemeente Groningen, projectontwikkelaars en nieuwbouwmakelaars.

15-04-14 Bijlage 1Project Morgen in het Harener Holt - primeur tijdens Groningse NieuwbouwdagInformatiemarkten
Belangstellenden kunnen zich zaterdag breed laten informeren over diverse nieuwbouwprojecten in Groningen, Meerstad en Haren. Tussen 11:00 en 15:00 uur kan men voor voorlichting terecht op de informatiemarkt in Vesta Woonforum en bij Informatiecentrum Meerstad. Nieuwbouwprojecten zoals Eemskwartier, Het Harener Holt, Oosterhamrikkade NZ, Wonen in het Ebbingekwartier, Berlage-Hof en Meerstad presenteren zich tijdens de Groningse Nieuwbouwdag.

Groningen Woont
Onderdeel van de mediacampagne van het Platform Groningen Woont zijn de website www.Groningenwoont.nl, een digitale nieuwsbrief en een populaire Facebookpagina. Huizenzoekers vinden er nieuws, nuttige tips en achtergrondverhalen. Veelgelezen op de website is de rubriek Uitgekomen woondromen, waarin kopers van een nieuwbouwwoning hun ervaringen met anderen delen.

Bron en foto’s: Gemeente Groningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *