Zoeken naar liefde op Valentijnsdag beboet in de Herestraat UPDATE!

Valentijn Herestraat-3059Brave jongeman wil een grote vrouw op Valentijndag. Met dit opschrift stond deze man vandaag in de Herestraat.

Terwijl op vele plekken in de Herestraat diverse politieke partijen met onder anderen bakfietsen de weg versperden om hun flyers etc. uit te delen ontving deze gelukszoekers een prent. Een prent omdat hij op een plek stond die bij calamiteiten niet belemmerd mag zijn laten de stadstoezichthouders weten.

Geluk werd een dure dag en de wens ging helaas niet in vervulling. Eenzaam verliet hij de Herestraat! en zag toe hoe de promotie van de twaalf gezworenen  zich hinderlijk en belemmerend bij calamiteiten zich tussen de mensenmassa bewoog.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Zoeken naar liefde op Valentijnsdag beboet in de Herestraat UPDATE!

  1. A.Postma schreef:

    Ik heb me deze week op radio noord sterk gemaakt voor de politie op oefening in het Lauwersmeer gebied. Nu maak ik me sterk voor deze Belg. Als ik deze sneue namaak agenten zie schrijven voor zo,n leuke actie krijg ik braak neigingen.

    • a.postma schreef:

      als nu blijkt dat de berichtgeving van jouw/stad onjuist of onvolledig was ( de Belg was aan het handelen) en er alleen een waarschuwing is uitgedeeld, betreur ik mijn snelle reactie en biedt mijn excuses aan de BOA’s aan. Ik nodig jullie uit om eens bij het winkelcentrum van Lenneplaan al die scooters en fietsers op het trottoir aan te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *